OMNIA csm husi tenis

PROMOVAREA SPORTULUI ÎN RÂNDUL PREŞCOLARILOR : Concurs sportiv regional,,Arată că-ţi pasă de sănătatea ta!“EDIŢIA a-VI-a

mai 23rd, 2018 | de Husi Pe Surse
PROMOVAREA SPORTULUI ÎN RÂNDUL PREŞCOLARILOR : Concurs sportiv regional,,Arată că-ţi pasă de sănătatea ta!“EDIŢIA a-VI-a
Local

Miercuri , 23 mai 2018, pe un timp frumos, cu soare din belşug, sub auspiciile titlului de mai sus, s-a desfăşurat pe Stadionul Municipal Huşi un interesant concurs sportiv dedicat  copiilor de grădiniţă. Această acţiune face parte din proiectul regional  ,,Deschideţi porţile copilariei”,  proiect  ce este aprobat în calendarul activităţilor extracuriculare  şi are ca parteneri  grădiniţe din ţară şi din judeţ.

Toate unităţile partenere din ţară,  au  desfăşurat activităţi similare conform regulamentului de organizare a concursului. Acestui concurs i s-au alăturat grădiniţele din oraşul Huşi.

Scopul acestui concurs este de a stimula preşcolarii pentru a desfăşura activităţi de mişcare şi practicarea unei ramuri sportive  conform particularităţilor de vârstă în vederea creşterii şi dezvoltării  normale  şi armonioase  a preşcolarilor.

 

SAM_4573

Organizatorul concursului sportiv regional,  Grădiniţa cu program prelungit nr. 12 Huşi, a reuşit să aducă pe stadionul municipiului Huşi, la toate fazele  stipulate în regulament, zeci de copii de la unităţile de învăţământ preşcolar, care s-au întrecut la cele două  secţiuni: bicicletă şi   cros.

În concurs s-au întrecut câştigătorii   locurilor I,II, III de la fazele anterioare ale aceluiaşi concurs care s-au desfăşurat, conform regulamentului de organizare.

Concurenţii au fost susţinuţi pe pista de alergare de către părinţi, colegi şi cadrele didactice care i-au însoţit, prin îndemnuri, aplauze, încurajări. Comisia de jurizare a apreciat participarea concurenţilor, iar efortul lor a fost răsplătit cu premii ce au constat în diplome  şi  multe aplauze.

Picture1

Din cei 40 de concurenţi la secţiunea cross  au fost premiaţi cu Locul I, un numar de 16 prescolari, cu Locul II – 12 prescolari, Locul III -12 prescolari. La secţiunea biciclete, din 16 concurenţi au fost premiaţi cu Locul I -6 preşcolari, Locul II a fost obţinut de 5 preşcolari, Locul III -5 preşcolari.

La finalul concursului toţi copiii s-au bucurat de rezultatele obţinute şi de oportunitatea pe care au avut-o de a socializa şi a se bucura cu ceilalţi copii de la alte unităţi.

            Echipa de organizare a concursului, prof. Patraşcu Luiza şi Prof. Guţu Mihaela mulţumeşte participanţior pentru promovarea sportului încă de la vârste fragede.

thumbnail (3)

Comments

comments