OMNIA csm husi tenis

„Real vs. Uman” 2016 Colegiul Național „Cuza Vodă” | Vezi cine a câștigat! GALERIE FOTO

ianuarie 22nd, 2016 | de Husi pe surse
„Real vs. Uman” 2016 Colegiul Național „Cuza Vodă” | Vezi cine a câștigat!  GALERIE FOTO
Local

Ca in fiecare an, elevii Colegiului National „Cuza-Voda” au organizat concursul „Real vs Uman”, care a avut loc la Sala Primariei, incepand cu orele 14:00. „Lupta” dintre reprezentantii profilelor real si uman a fost redata prin aparitiile pe scena, atitudine si talente. Pe parcusul a sapte probe, elevii Colegiului National „Cuza-Voda” s-au duelat prin probe de tot felul: de prezentare, de cultura generala, dictie, karaoke, de perspicacitate si proba surpriza.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

„Real vs Uman” este un spectacol concurs intre cele doua profile, care sunt reprezentante de cate 6 membrii. Acesta a devenit o traditie pentru elevii Colegiului National „Cuza-Voda” si se organizeaza cu ocazia zilelor scolii. Concursul consta in mai multe probe intre cele doua echipe – cultura generala, karaoke, proba surpriza, dictie etc.

Concursul a inceput prin premierea castigatorului concursului „De vorba cu fericirea intr-un spatiu al tineretii”.
Au fost prezentate momente artistice, incepand de la dansuri traditionale, pana la cântece la diferite instrumente(nai, vioara).
Spre final, atmosfera a fost intretinuta de Ansamblul „Trandafir de la Moldova”, Ansamblul „Codrenii”(Tarzii) si trupa Blank.

 

Ambele echipe s-au descurcat foarte bine fiind apreciate de public, insa doar una a castigat. Astfel Echipa Realului a castigat Real vs Uman 2016.

 

GALERIE FOTO:

Comments

comments