OMNIA csm husi tenis

Refugiații afro-asiatici! La un pas de județul Vaslui.

februarie 26th, 2016 | de H PS
Refugiații afro-asiatici! La un pas de județul Vaslui.
Național

Începând cu luna martie a acestui an, centrul special de cazare din județul Galați, va adăposti primii 15 refugiați. Deocamdată județul Vaslui nu figurează pe lista județelor care vor caza imigranți.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Cei 15 refugiați afro-asiatici vor fi aduși din centrele de tranziție din Grecia și Italia și vor fi repartizați prin mecanismul cotelor obligatorii de relocare al Uniunii Europene.

România este nevoită să găzduiască un număr de 6200 de refugiați în intervalul 2016-2017. Astfel, primii refugiați vor fi adăpostiți începând cu luna martie 2016 la centrul special de cazare din județul Galați. De asemenea, Ministerul Afacerilor Interne are în vedere și planul inițial de a adăposti refugiați în localități precum Bumbesti Jiu (județul Gorj), Câmpulung Muscel (Argeș), Tăsnad și Ardud (Satu Mare) și periferia Bucureștiului.

Oficial, județul Vaslui încă nu se află pe lista județelor care vor caza imigranți, dar există foarte multe șanse că acest lucru să se schimbe. Diferite zvonuri sugerează că tabăra de la Poiana Căprioarei ar fi luată în calcul pentru județul Vaslui.

Comments

comments