OMNIA

REGRETE! S-a stins din viață profesorul de matematică, Ioan Băbîi

martie 6th, 2018 | de Husi Pe Surse
REGRETE! S-a stins din viață profesorul de matematică, Ioan Băbîi
Local

Veste tristă pentru întreg învățământul vasluian! S-a stins din viață profesorul de matematică, Ioan Băbîi,, cel care ani la rând a reprezentat un reper excepțional de calitate didactică, dar și de pasiune pentru munca la catedră. Colegii săi de generație, de asemenea, dascăli devotați învățământului local, își amintesc nu doar de rezultatele excepționale pe care le avea an de an cu elevii săi profesorul Băbîi, dar și de maniera respectuoasă, distinsă cu care se raporta la proprii colegi de cancelarie. In ultimii ani era la pensie și sănătatea i se șubrezise treptat. A fost câțiva ani director al Colegiului Național “Cuza Vodă”, perioadă de care foștii săi colegi de catedră spun că a fost o perioadă foarte bună pentru evoluția școlii.

Sursa: <<vremeanoua.ro>>

„Ne exprimam profundul regret pentru plecarea in lumea de dincolo a distinsului profesor, dl Ioan Babii, un cadru didactic de mare valoare care si-a pus amprenta asupra a numeroase generatii de elevi, pe care i-a condus cu generozitate in minunata lume a matematicii.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!” – au declarat reprezentantii Colegiul National „Cuza Voda” Husi pentru ziarul HUSIPESURSE

 

Comments

comments