OMNIA csm husi tenis

Remorcă radiată din circulaţie, descoperită în P.T.F. Albiţa

noiembrie 20th, 2020 | de Husi Pe Surse
Remorcă radiată din circulaţie, descoperită în  P.T.F. Albiţa
Local

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care conducea o remorcă radiată din circulaţie.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 21.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, S.S., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 30 de ani, conducând o autoutilitară, înmatriculată în România şi o remorcă marca Hulco Medax, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare germane.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru remorca în cauză, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind radiat din circulaţie de autorităţi, începând cu data de 19.12.2019.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Comments

comments