OMNIA csm husi tenis

Reprezentantii Asociatiei Ofranda Binefacerii au facut o vizita, incarcati cu daruri, copiilor din satul Vinetesti

iulie 7th, 2020 | de Husi Pe Surse
Reprezentantii Asociatiei Ofranda Binefacerii au facut o vizita, incarcati cu daruri, copiilor din satul Vinetesti
Local
In data de 6 iulie 2020, reprezentantii Asociatiei Ofranda Binefacerii au facut o vizita, incarcati cu daruri, copiilor din satul Vinetesti. Beneficiarii au fost copii ai unor familii din Vinetesti, recomandati de Parintele Paroh Razmerita Costel, care ne- a si insotit in actiunea noastra, un suflet frumos si dedicat oamenilor pe care ii pastoreste cu dragoste, pentru care ii multumim frumos.
A fost o zi frumoasa, intampinati cu bucurie si curiozitate, am surprins una dintre fetele vizitate cu daruri, pentru ca astazi chiar era ziua ei.

Darurile oferite au fost articole de imbracaminte si incaltaminte, oferite cu drag de donatorii nostrii. Au mai primit masti de protectie, oferite de Familia

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia
Tonica Daniela si Catalin, pentru care multumim frumos si 25 de pachete, mai precis, sacose cu dulciuri oferite cu drag de catre Domnul Sergiu Boeru , pentru care multumim si il mai asteptam si cu alte ocazii alaturi de noi. Lumina calda a zilei a luminat si la propriu si la figurat prin bucuria primita! Multumesc si spiridusului meu de astazi, Elena Frunza!
Va multumim fiecaruia in parte in modul cel mai frumos! si va asteptam alaturi de noi oricand!
Doar impreuna putem aduce bucurie acolo unde este mai putina!

Comments

comments