OMNIA csm husi tenis

Român rănit la Colectiv, externat pentru a face loc unui rănit din Bruxelles

martie 22nd, 2016 | de H PS
Român rănit la Colectiv, externat pentru a face loc unui rănit din Bruxelles
Extern

Silviu Ciocaneli, unul dintre ranitii din Colectiv internat la Spitalul Militar ‘Regina Astrid” din Bruxelles, a fost externat marti, pentru a aface loc ranitilor din atentate, aceeasi procedura urmand sa aiba loc si in cazul altor trei din tinerii raniti in incendiul de la Colectiv internati aici.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Silviu Ciocaneli, unul dintre tinerii raniti la Colectiv internati la spitalul belgian, a fost externat in cursul zilei de marti, pentru a face loc ranitilor din atentatele care au avut loc la Bruxelles, si dus la hotel cu ambulanta, a declarat un membru al familiei unuia dintre tinerii internati, scrie Mediafax.

Este perfect normal ce au facut medicii de acolo, este o siutatie de asa natura in care trebuiau sa faca acest lucru. Atata timp cat pacientii din Romania nu aveau viata pusa in pericol si se aflau pentru recuperare acolo, este firesc sa se intample asa” a declarat Raed Arafat, secretarul de stat in MAI.

Potrivit Ministerului Sanatatii, in Spitalul Miliar ‘Regina Astrid” sunt internate sase persoane: Raluca Chitiga, Popovici Pavlos, Ciocaneli Silviu Mihail, Bogdan Molesag, Oana Rotariu si Marius Fratoaica.

Sursa – Wall Street Romania

Comments

comments