OMNIA csm husi tenis

Româncă acuzată de tentativă de omor în Italia, după ce şi-a aruncat nou-născutul la gunoi

martie 21st, 2016 | de H PS
Româncă acuzată de tentativă de omor în Italia, după ce şi-a aruncat nou-născutul la gunoi
Extern

O româncă în vârstă de 27 de ani şi-a aruncat pruncul nou-născut la gunoi, într-o localitate din Italia, după care s-a întors şi l-a salvat cu doar câteva momente înainte ca gunoierii să ridice containerul, relatează site-ul TheLocal.it în ediţia de luni.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Românca este o îngrijitoare şi locuieşte în casa unui italian bătrân la Val d’Orcia, în apropiere de Siena, în Toscana, potrivit Il Fatto Quotidiano.

Ea a născut duminică dimineaţa în secret, după care s-a furişat din casă şi a aruncat copilul într-un container de gunoi, din cauza unei puternice depresii postnatale, susţine ea.

Tânăra a declarat că se află într-o situaţie financiară dificilă, în contextul în care-şi susţine soţul şi doi copii în România.

Femeia s-a întors, după două ore, să-şi ia fiica de la gunoi, care se învineţise de frig.

După aceea ea a dus nou-născutul la poliţie, unde a declarat că a „găsit” pruncul într-o cutie, într-un container de gunoi.

Însă după mai multe ore de interogatoriu, tânăra a recunoscut că este mama fetei.

Românca a fost acuzată de depunerea unei sesizări false şi de tentativă de omor.

Pruncul a fost condus la un spital din Siena, unde a primit îngrijiri pentru hipotermie.

„Este un miracol”, a declarat pentru Il Fatto Quotidiano Pierluigi Tosi, directorul asociaţiei spitalului din Siena. „Gunoierii urmau să sosească. Dacă ar fi sosit, nu am mai fi putut face nimic”, a adăugat el.

Sursa – Mediafax

Comments

comments