OMNIA csm husi tenis

Roxana Porubin , o huseanca la MASTERCHEF – sezonul 6 – FOTO in articol

septembrie 19th, 2015 | de Husi Pe Surse
Roxana Porubin , o huseanca la  MASTERCHEF – sezonul 6 – FOTO in articol
Local

porubin (2)

 

„Cand am auzit prima data de masterchef aveam doar  19 ani si impinsa de la spate de prieteni am participat si la primul sezon, la care insa nu am ajuns decat in prima etapa (ce nu includea si aparitia in fata chefilor).Imi place sa cred ca nevoia te invata, astfel am invatat sa gatesc, constatand mai apoi ca aceasta arta este minunata si e o relaxare buna pentru mine. Dorinta a fost mare, placerea de a gati de asemenea, insa nu am reusit sa conving, contand si faptul ca inca eram la facultate si trebuia sa lipsesc destul de mult timp pentru a putea participa la show. Astfel, am ramas cu dorinta. Anul acesta am hotarat sa merg din nou. Astfel, in luna mai am participat la preselectia de la Iasi, pentru care am pregatit „Muschiulet de porc cu sos de sfecla, sfecla caramelizata si piure de morcovi” .

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

porubin

Am reusit sa incant juriul format din 3 membri ai stuff-ului Pro Tv si doi fosti concurenti, Odette Mindruta si Paul Siserman. Peste cateva zile am primit telefonul norocos, cum imi place sa il numesc, cum ca am fost acceptata pentru preselectia de la Bucuresti din fata celor 3 chefi. Emotii, emotii, emotii! In ziua in care am ajuns la Bucuresti, toate emotiile s-au amplificat, insa cand ajungi pe platourile de filmare, totul e fantastic. De aceasta data a trebuit sa gatesc un alt preparat si anume „Ficatei de pui cu dulceata de ceapa rosie si piure de conpida cu infuzie de levantica”. Am avut o ora la dispozitie, ora ce a trecut mai repede ca niciodata, dupa care am ajuns cu al meu preparat in fata chefilor. Uau! Te copleseste totul cand esti acolo in fata lor! Aici, in fata dumnealor, am inteles ca nu te joci cu cele 5 minute care ti se dau! Din cauza emotiilor si a presiunii pe care o simti, nu realizezi cat de repede trec si cand mai erau doar 30 de secunde farfuria mea era goala… Am reusit intr-un final sa imi asez preparatul pe farfurie, insa chefii sunt prompti si nu le place sa astepte. Greseala mea! Au venit pe rand, au gustat, dar nu au transmis nimic, doar emotii! Jurizarea a fost punctul culminant, nu am reusit sa o conving pe Chef Patrizia, Chef Hadean m-a supus unei noi probe din cauza nehotararii dumnealui, iar Chef Foa mi-a dat cu zambetul pe bune un mare Da! Si asa s-a incheiat parcursul meu in Masterchef sezonul 6, cu un singur DA si cu increderea in mine ca trebuie sa iti urmezi visurile nu doar sa te gandesti la ele. Am avut drept sustinatori 4 prietene foarte bune, care abia asteapta sa manance de fiecare data cand le gatesc! Aste este pentru mine cea mai mare bucurie! Un sort MasterChef mi-ar fi adus bucuria de a participa la aceasta intrecere ce are un final ca toate celelalte, insa bucuria prietenilor mei dupa fiecare masa imi aduce de fiecare data fericirea si multumirea! Participarea la MasterChef a insemnat mereu pentru mine o provocare caruia am spus ca ii dau curs si am dorit sa vad pana unde pot ajunge. Ma bucur ca i-am cunoscut pe cei 3 chefi si sunt mandra de asta. Nu voi mai participa la alt sezon MasterChef, insa voi continua sa gatesc pentru cei dragi si voi munci pentru visul meu. Mereu mi-am dorit sa fiu bucatar, motiv ce a contat si in alegera facultatii. Am urmat in cadrul U.M.F Iasi specializareNutritie si dietetica si acum pot spune bucuroasa ca sunt nutritionist si dietetician licentiat.  Imi doresc sa am in viitor un  mic restaurant in care oamenii sa poata manca sanatos si sa poata invata cum sa aiba un stil de viata sanatos.  Momentan lucrez  la Terra Centrum, locul unde se afla singura salina terapeutica din Iasi si unde se pot face proceduri de CRIOsauna. Intentionez sa imi deschid un cabinet de nutritie, insa toate la timpul lor!”

Comments

comments