OMNIA csm husi tenis

Rulau pe drumurile publice, fără drept

noiembrie 13th, 2015 | de Husi pe surse
Rulau pe drumurile publice, fără drept
Local

 

Doi bărbaţi au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră vasluieni conducând pe drumurile publice autovehicule, înmatriculate în Republica Moldova, care nu aveau drept de circulaţie în România.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

* În data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 22.30 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul din R. Moldova Liviu M., în vârstă de 29 de ani, care conducea un autoturism marca Toyota Corolla, înmatriculat în R.Moldova.
La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că asigurarea auto tip carte verde eliberată pentru autoturism este expirată din data de 03.11.2015.
* Aproximativ o oră mai târziu, în acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român Lilian P., în vârstă de 34 de ani, care conducea un autoturism marca Chevrolet Aveo, înmatriculat în R.Moldova.
La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că inspecţia tehnică periodică a autoturismului este expirată din data de 28.10.2015.
Cu privire la cele constatate, cei doi conducători auto au declarat că au omis să verifice termenul de valabilitate a documentelor în cauză.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cele două cauze, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

, a declarat Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi – Comisar de poliţie LAZĂR DENIS MIHAELA

Comments

comments