OMNIA csm husi tenis

Sancțiuni contravenționale în valoare de 3200 lei și confiscări de bunuri!

aprilie 18th, 2016 | de H PS
Sancțiuni contravenționale în valoare de 3200 lei și confiscări de bunuri!
Local

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui au desfăşurat, la sfârşitul săptămânii, acţiuni în municipiile Vaslui, Bârlad, Huşi, oraşul Negreşti, dar şi în localităţi din mediul rural (Olteneşti, Cozmeşti, Deleşti, Soleşti, Văleni, Vutcani, Todireşti, Vultureşti, Stănileşti, Drănceni, Arsura, Pădureni).

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Acţiunile au fost desfăşurate atât cu efective proprii cât şi în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi au vizat respectarea prevederilor Legii nr.12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii şi a legii nr.61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În urma desfăşurării acestor acţiuni, jandarmii au fost aplicat 36 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3200 lei şi s-a dispus măsura confiscării unor bunuri în valoare de aproximativ 1.500 lei.
Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate pentru omisiunea întocmirii şi afişării la locurile de desfacere sau servire, de către operatorii economici a preţurilor şi tarifelor, efectuarea de activităţi de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu a fost dovedită, proferarea de injurii şi expresii jignitoare, consumul de băuturi alcoolice în locuri nepermise.

În perioada următoare, acţiunile jandarmilor vor continua pentru respectarea prevederilor legale referitoare la ordinea şi liniştea publică, dar şi pentru desfăşurarea activităţilor de comerţ în cele mai bune condiţii.

Comments

comments