OMNIA csm husi tenis

Sansa incredibila pentru o eleva din Municipiul Husi – vezi aici detalii

iulie 20th, 2017 | de Huși pe Surse
Sansa incredibila pentru o eleva din Municipiul Husi – vezi aici detalii
Local

Huseaca Arsene Elena a fost selectata printre finalistii „Oxford for Romania”. Acesta va fi unul dintre participantii de anul acesta.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

„Eu am aflat despre acest proiect de la doamna profesoara de engleza, doamna Mocanu . Ideea acestui proiect m-a cucerit din prima, iar cu ajutorul doamnei profesoare Baltag Adeluta, care a conceput o scrisoare de recomandare, am aplicat. Dupa aproximativ o luna, am primit un e-mail prin care ma anuntau ca sunt printe semifinalisti, 10% din cei 430 de candidatii. A urmat un interviu pe Skype cu organizatorii, iar astazi am aflat ca sunt printre cei 20 de norocosi.

Le multumesc atat familiei, cat si prietenilor ca m-au sustinut si incurajat. Sunt sigura ca va fi o experienta de neuitat si ca voi ramane cu amintiri minunate.” – a declara Arsene Elena pentru HUSI PE SURSE

Amintim: Programul şcolii de vară „Oxford for Romania” va include cursuri multidisciplinare, seminarii, ateliere şi tutoriale “1 la 1” inspirate de modelul de predare folosit în mod tradiţional la Oxford. Astfel, pe lângă cei trei cercetători care au iniţiat proiectul, vor fi implicaţi în această iniţiativă alţi 19 membri ai comunităţii româneşti, având roluri de lectori, responsabili logistică sau lideri de activităţi. Toţi cei implicaţi în organizarea acestei şcoli de vară îşi oferă cunoştinţele şi timpul în mod voluntar.

Dincolo de cunoştinţele dobândite, obiectivul principal al şcolii de vară este acela de a-i ajuta pe cursanţi să-şi definească̆ perspectivele pentru viitor şi să cunoască specialişti cu un parcurs academic şi carieră profesională de excepţie. Nu în ultimul rând, şcoala va servi ca bază pentru un program de mentorat la distanţă̆ menit să-i sprijine pe foştii cursanţi în deciziile educaţionale şi profesionale ulterioare. În completarea cursurilor, programul şcolii de vară conţine o selecţie de activităţi recreative şi de educaţie alternativă, menite să-i ajute pe cursanţi să experimenteze stilul de viaţă̆ al unui student la Oxford: vizite la colegii şi muzee, seri de film/teatru, activităţi sportive şi o excursie la Londra.12109162_488621011340933_684965682886880872_n

Comments

comments