OMNIA

Sansa unica pentru eleva huseanca Macovei Raluca – aceasta va studia la un liceu din Statele Unite ale Americii

aprilie 20th, 2018 | de Husi Pe Surse
Sansa unica pentru eleva huseanca Macovei Raluca – aceasta va studia  la un liceu din Statele Unite ale Americii
Local

Eleva huseanca Macovei Raluca a aflat in urma cu aproximativ o saptamana ca este finalista programului de schimb de experiență FLEX( Future Leaders Exchange Program), cu alte cuvinte, va studia anul următor la un liceu din Statele Unite ale Americii.

“ Pe 13 Aprilie am aflat ca sunt finalistă FLEX 2018-2019. Cu alte cuvinte, voi studia anul următor la un liceu din Statele Unite ale Americii. Primirea vestii m-a lăsat fără cuvinte și pot spune cu toată inima ca este un vis împlinit. Întodeauna mi-am dorit sa gust puțin din visul american iar acum voi avea parte din plin de asta.
Cred ca aceasta oportunitate își va pune serios amprenta asupra dezvoltării mele și va fi într-adevăr o experiența de viața. Am și ceva emoții, un an departe de casa într-un loc 100% nou nu este simplu, însă cred ca voi face fata cu brio! Abia aștept ca aventura mea sa înceapă!
Totodata, in septembrie se vor deschide aplicațiile pentru anul 2019-2020. Ii îndemn pe toți cei eligibili sa aplice. Este o șansa unica! “ a declarat Macovei Raluca pentru HUSIPESURSE

Programul de schimb de experiență FLEX( Future Leaders Exchange Program) este finanțat de către Departamentul de Stat al Guvernului Statelor Unite ale Americii și își propune să ofere liceenilor din România ocazia de a trăi în cadrul unei familii americane și de a studia într-un liceu american pe parcursul anului școlar.(Informații complete despre program sunt disponibile la adresa de email [email protected] și pe site-ul www.americancouncils.ro).

 

Comments

comments