OMNIA csm husi tenis

Şase elevi din Huşi, premiați la Olimpiada județeană de franceză

martie 11th, 2016 | de H PS
Şase elevi din Huşi, premiați la Olimpiada județeană de franceză
Educatie

La Colegiul Naţional “Cuza Vodă” din Huşi a avut loc sambata Olimpiada judeţeană de limbi romanice (franceză, italiană, spaniolă) – proba scrisă. La aceasta olimpiada șase elevi hușeni s-au numărat printre premianţii probei scrise a olimpiadei judeţene de franceză, iar trei dintre ei s-au calificat pentru etapa următoare.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

La clasa a VII-a, Denisa Ripiceanu, elevă a Colegiului Naţional “Cuza Vodă”, a obținut premiul I, calificându-se pentru etapa următoare. Tot la clasa a VII-a, Silvia Panaite elevă Şcolii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu” a obtinut premiul III iar Maria Cerchez, elevă la Şcoala Gimnazială “Anastasie Panu”, a  obtinut o mentiune.

La clasa a VIII-a, Ionuţ-Cosmin Ciomaga, elev al Colegiului Național “Cuza Vodă”, a obtinut premiul I, califincându-se la etapa natională.

La clasa a IX-a, Ioana-Adelina Ralea, elevă a Colegiului Național “Cuza Vodă”, a obținut premiul I, calificându-se pentru etapa națională.

La clasa a XI-a, Ana-Maria Jipa, elevă a Colegiul Naţional “Cuza Vodă” a obtinut premiul II.

Facem precizarea, conform regulamentului în vigoare, că s-au calificat până acum la etapa naţională elevii claselor a VII-a, a VIII-a, a IX-a, a X-a de la fiecare categorie din concurs (normal şi intensiv-bilingv) cu nota cea mai mare şi echivalentă cu minimum 85 de puncte din totalul de 100 ” – Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui.

 

Comments

comments