OMNIA csm husi tenis

Savin Ștefania și Istrate Ramona din Huși finaliste la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

martie 3rd, 2016 | de Husi pe surse
Savin Ștefania și Istrate Ramona din Huși finaliste la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială
Local

În urma jurizării din data de 29 .02.2016, pentru premiile care se vor acorda în cadrul celei de-a treia ediții a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, a portofoliului/ materialelor prezentate ce demonstrează activitatea desfășurată în decursul anului 2015 ( acțiuni, activități, proiecte, colaborări, inițiative, etc.) pe domeniul protecției copilului, persoanelor vârstnice și îngrijirii la domiciliu, persoanelor cu dizabilități, asistenței sociale comunitare, etc., au fost realizate 3 nominalizări pentru fiecare dintre cele 18 secțiuni.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Nominalizați în finala competiției pentru premiile acordate în cadrul celei de-a IIIa ediții a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială sunt și cele 2 hușence, votate de dumneavoastră : Savin Ștefania – asistentul social din domeniul protecției copilului și Istrate Ramona –asistentul social din domeniul persoanei vârstnice și îngrijirii la domiciliu. Câștigătorii premiilor vor fi anunțați în cadrul galei din data de 14.03.2016 ce va avea loc la Ateneul Român din București.

Obiectivul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială este de a recompensa și de a pune în valoare asistenții sociali care au avut rezultate deosebite în anul 2015 precum și de a recunoaște contribuția celor care au participat la dezvoltarea asistenței sociale și au promovat această profesie. Scopul a fost atins….faptul că profesia de asistent social a fost promovată tocmai de cei care o profesează prin campaniile de informare și mediatizare. Trebuie să învățăm să dăruim și să primim , să ajutăm necondiționat, să luptăm pentru idealuri și principii, să fim oameni.

Județul Vaslui, are 5 finaliști și printre aceștia și cele 2 hușence care muțumesc celor care au votat, voturile numeroase le-au trimis în finală. Le ținem pumnii și le felicităm că sunt printre primii 3 din țară pe domeniul pe care sunt nominalizate. Succes și poate premiul va veni la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.

Andreea Marin, violonistul Alexandru Tomescu, Proconsul și Daniela Nane printre invitații Galei din 14 martie 2016

”Resursele financiare necesare există deja în bugetul autorităților centrale și locale, precum și cadrul legislativ general ce trebuie nuanțat. Toate studiile și rapoartele internaționale și cele realizate în România arată clar că s-a ajuns într-un punct mai critic decât oricând, atât din punctul de vedere al numărului celor care au nevoie de asistență socială, cât și din al celor care fac o meserie din a-i ajuta pe cei în nevoie. Tot ce trebuie să facem este să conștientizăm că lucrurile se pot schimba în bine dacă se vrea acest lucru la nivelul decidenților”, a declarat Doru Buzducea, președintele CNASR la lansarea înscrierilor pentru Gala Asistenților Sociali, ediția 2016.

Comments

comments