OMNIA

Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” Huşi anunţă organizarea conferinţei de lansare a proiectului cu titlul “LET’S TAKE A PHOTO”

octombrie 8th, 2019 | de Husi Pe Surse
Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” Huşi anunţă organizarea conferinţei de lansare a proiectului cu titlul “LET’S TAKE A PHOTO”
Local
Uniunea Europeană sprijină îmbunătăţirea mediului şcolar!
Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” Huşi anunţă organizarea Conferinţei de lansare a proiectului cu titlul “LET’S TAKE A PHOTO”, pe data de 10.10.2019, începând cu ora 13.00, în amfiteatrul de la Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu”. În cadrul Programului “Erasmus+” 2014-2020, cu finanţare din partea Comisiei Europene prin Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” a obţinut un grant pentru proiectul „LET’S TAKE A PHOTO”.
Obiectivul general al proiectului: Proiectul va crește gradul de conștientizare cu privire la importanța mobilităților internaționale pentru educație oferite de programele Comunității Europene. Dorim să ne asigurăm că experiența noastră pozitivă cu programul Erasmus + va deschide mintea și va schimba viața elevilor și profesorilor implicați în activitățile proiectului. Toate aceste beneficii vor avea un impact pozitiv asupra școlilor noastre.
Proiectul are ca partener principal POLONIA, ca si coordonator, Italia, Turcia, Bulgaria si Romania. Proiectul se implementează pe o durată de 24 luni, în perioada Septembrie 2019 – August 2021, în 5 unităţi şcolare din Europa:Husi, jud. Vaslui şi in instituţiile din ţările partenere, fiind finanţat cu suma de 23 740 Euro pentru şcoala noastră de către Comisia Europeană şi Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, prin Erasmus+ 2014-2020, Acţiunea Cheie 2/parteneriate strategice în domeniul educaţiei şcolare
Persoana de contact: Sujdea Corina – Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” Tel. 0769266040 E-mail [email protected]

Comments

comments