OMNIA csm husi tenis

Școala Gimnazială Nr. 1 Pădureni-Locul 1 la Olimpiada Gimnaziilor la fotbal.

martie 12th, 2016 | de H PS
Școala Gimnazială Nr. 1 Pădureni-Locul 1 la Olimpiada Gimnaziilor la fotbal.
Local

Echipa de fotbal a școlii Pădureni a câștigat etapa locală, a Olimpiadei Gimnaziilor la fotbal. Această competiție se adresează unitătilor de invătământ din mediul rural.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Competiția a fost organizată de prof. Adrian Coșug-Hondru și coordonată de prof. Costel Săcăleanu, șef al comisiei metodice ce reunește profesorii de educație fizică și sport din teritoriul adiacent Husului.

Competiția s-a desfășurat la sala de sport a municipiului Huși și a adunat la start 8 echipe, ale școlilor Stanilesti-prof.Donici Liviu, Valea Grecului-prof.Ciortescu Liliana, Berezeni-prof.Drangoi Ionel, Bunesti-Averesti-prof.Diaconu Mihai, Dranceni-prof.Cazan Gabriel, Pădureni-Prof . Coșug-Hondru Adrian, Hoceni-prof.Petrea Florin , Tătărani-prof.Bălan Mihai.

În finala s-a impus cu scorul de 3-2 echipa școlii Pădureni antrenată de d-l prof. Coșug-Hondru Adrian , iar pe următoarele locuri s-au clasat școlile Dranceni și Bunesti-Averesti.

„Echipa Școlii Gimnaziale Pădureni va participa pe 9 aprilie la etapa județeană ce se va desfășura la LPS Vaslui. „- Coșug-Hondru Adrian.

Comments

comments