OMNIA csm husi tenis

Se caută personal care să lucreze pe vase de croazieră din toată lumea.

martie 14th, 2016 | de H PS
Se caută personal care să lucreze pe vase de croazieră din toată lumea.
Economie

Compania Job Cruise România caută să angajeze personal care să lucreze pe vase de croazieră din toată lumea.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Persoanele selectate pot lucra pe vase de croazieră în cadrul companiilor Celebrity Cruises, Royal Caribbean, Azamara Club Cruises, PullmanTur sau Skysea Cruise Line. Este nevoie de ospătari, bucătari, cameriste, crupieri, și tehnicieni sunet, lumină și scenă.

Persoanele care doresc să-și depună CV-urile trebuie să aibă un nivel bun de comunicare în limba engleză, să aibă experiență compatibilă cu poziția dorită și să aibă cel puțin 18 ani împliniți. Experiența anterioară pe nave nu este obligatorie.

Compania de recrutare nu percepe taxe sau comisioane pentru medierea contractului de muncă. Persoanele care vor fi selectate vor avea un loc de muncă sigur și un angajament pe perioadă nedeterminată, vor obține venituri progresive, în funcție de experiență, nivel de calificare și responsabilități. Costurile cu cazarea, masa și asigurările medicale sunt acoperite de angajatori.

Află AICI mai multe detalii despre joburile disponibile pe vase de croazieră și trimite CV-ul în limba engleză dacă ești interesat.

Sursă – Capital

Comments

comments