OMNIA csm husi tenis

Seara de bal mascat. Copiii de la Asociatia Don Morinello au organizat un eveniment artistic pentru părinți

februarie 16th, 2016 | de H PS
Seara de bal mascat. Copiii de la Asociatia Don Morinello au organizat un eveniment artistic pentru părinți
Local

 Pe data de 8 februarie, copiii de la Asociația Don Morinello au avut plăcerea de a organiza un bal mascat, plin de culoare și bucurie, pentru părinți. Cele mai interesante costume au fost premiate.  

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

După discuții onorabile cu un reprezentant al Asociației Don Morinello, echipa Husipesurse are acum plăcerea de a prezenta husenilor un eveniment artistic, unde pasiunea și dorința de a crea ceva nou a copiilor a fost mereu pe primul loc.

Activitățile artistice îl vor ajuta pe cel mic să-și dezvolte abilități care îi vor fi mai mult decât necesare mai târziu în viață.

Balul mascat al copiilor de la Asociația Don Morinello a început, cu zâmbete și emoții, în jurul orei 17.00.

Am pus orarul acesta pentru ca părinții copiilor să poată participa după ce au terminat programul de muncă. Este foarte important ca cel mic să se poată distra alături de familie. Sunt amintiri care rămân plăcute copilului.

La eveniment au participat părinții, cu frații copiilor ce au organizat acest moment, dar și numeroși copii din această zonă „.

În prezent, Congregația “Surorilor Săracilor Părintelui Morinello” are surori răspandite în comunitătidin Italia, Columbia și România. Surorile de la Congregația “Surorilor Săracilor Părintelui Morinello” sunt stabilite în Mun. Huși de 15 ani, timp în care numeroase proiecte educaționale și artistice au luat viață .

1 2 3 4 5 6

Comments

comments