OMNIA csm husi tenis

Ședința ordinară a Consiliului Local Huși din luna februarie.

martie 1st, 2016 | de Husi pe surse
Ședința ordinară a Consiliului Local Huși din luna februarie.
Consiliul Local Husi

Luni, 29 februarie, începând cu orele 16.00, a fost convocat Consiliul Local pentru a disputa proiectele de hotărâre de pe această lună. Timp de două ore, aleșii locali în număr de 18 din 19, au tratat 29 de proiecte de hotărâri cu calm și seriozitate. Ședința a fost condusă de consilierul Anton Cezar.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Un proiect ce s-a discutat mai bine de 40 de minute, a fost cel privind darea în administrarea unităților de cultură și  învățământ de stat cu personalitate juridică din municipiul Huși, a bunurilor imobile, fie construcții sau terenuri, însă acesta a fost amânat.

Asociațiile caritabile din Huși vor primi finanțare de la Consiliul Local și anul acesta, pentru serviciile sociale prestate. Cele patru organizații non-profit din Huși sunt „Star of Hope”, “Congregația Surorile Săracilor Părintelui Vicenzo Morinello”, Asociația “Totul pentru viata” și Asoiciația Centrul Diacezen Caritas Iași.

De asemeni s-au aprobat și hotărârile ce vizează reparațiile și modernizările străzilor municipiului Huși.

Au fost amânate 3 proiecte de hotărâre din totalul de 29.

DISPOZITIA NR.255 privind convocarea Consiliului Local al municipiului Husi in sedinta ordinara din data de 29 februarie 2016

Comments

comments