OMNIA csm husi tenis

Ședință urgentă de Consiliu Local Huși. Vezi AICI ce s-a discutat

martie 22nd, 2017 | de Huși pe Surse
Ședință urgentă de Consiliu Local Huși. Vezi AICI ce s-a discutat
Consiliul Local Husi

Astăzi, 22 martie, a fost convocat Consiliul Local într-o ședință extraordinară. Începând cu ora 8:00, o parte din consilierii aleși au fost prezenți la ședință, ceilalți lipsind motivat. Pe ordinea de zi se afla doar un punct de dezbătut privind aprobarea participării Unității Administrativ-Teritoriale Municipiul Huși în calitate de beneficiar în proiectul ”Implementarea unui sistem de management al performanței și calității în Primăria municipiului Huși, județul Vaslui” și a bugetului aferent.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Acest proiect de hotărâre presupune sprijinirea autorităților și instituțiilor publice locale, atât din regiunile mai dezvoltate, cât și din regiunile mai puțin dezvoltate, să introducă managementul calității în concordanță cu Planul de acțiuni pentru implementarea etapizată a managementului calității în autotități și instituții publice 2016-2020. Un alt obiectiv al proiectului presupune introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP.

Sursa proiectului o reprezintă fondurile europene, ce finanțează aproximativ 423.000 lei, iar cofinanțarea, din bugetul local, aproximativ 8.000 lei, reprezentând 2%

Comments

comments