OMNIA csm husi tenis

Sfârșit de an încheiat cu succes – Clubul Sportiv Municipal |GALERIE FOTO

decembrie 29th, 2015 | de Husi pe surse
Sfârșit de an încheiat cu succes – Clubul Sportiv Municipal |GALERIE FOTO
Sport

Clubul Sportiv Municipal Husi a incheiat anul 2015 cu succes ! Sportivii si-au adaugat in palmares o serie de victorii obtinute prin munca si performanta. Alaturi de antrenorul Mihai Cehan, care i-a coordonat si educat pe plan sportiv, copiii de la Clubul Sportiv Municipal au participat la o serie de competitii, de unde s-au intors invingatori si au aratat faptul ca daca exista daruinta si perseverenta, se pot face lucruri frumoase.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

De-a lungul anului, prezenta lor in competitiile numeroase s-a remarcat prin seriozitate si profesionalism, cu toate ca printre membrii clubului se enumera si copii care sunt incepatori in domeniul baschetului.

Toate grupele de varsta au participat la diferite competitii la Iasi, Vaslui, Neamt si Bacau, de unde s-au intors cu victorii, dar si infrangeri. Membrii Clubului au privit dincolo de infrangeri si au ramas cu experienta, care este cea mai importanta pentru evolutia si progresul lor, ca si sportivi.

In primavara anului 2015  , echipa Colegiului “Cuza Voda” , indrumata de catre antrenorul Cehan Mihai si profesorul Marin Nicu , a reusit performanta sa ajunga in finala competitiei regionale ce desemna cea mai buna echipa de baschet din zona Moldovei.

In urma acestei performante si jocului parcurs pana in finala , jucatorul Lorent Alexandru , legitimat la CSM HUSI  , s-a evidentiat si imediat dupa competitie , a fost contactat impreuna cu antrenorul  , pentru a participa la o preselectie in perioada urmatoare la echipa divizionara POLI IASI la baschet .

CEHAN MIHAI : (antrenor CSM HUSI) Am o implinire personala in primul rand , deoarece dupa aproape cinci ani de antrenamente , saptamana de saptamana , am ajuns sa tin foarte mult la Alex , iar in al doilea rand o realizare pe plan profesional  deoarece consider o mare performanta la nivelul orasului Husi sa cresti de la zero un jucator , care momentan activeaza in Divizia A de baschet .

IMG_20150916_220749_496

In weekend-ul 24-25 octombrie – 2015 a inceput al IV-lea sezon al Proiectului “Perform Baschet, Un Pas Inainte!”,  Program National de pregatire a copiilor destinat celor nascuti in anii 2002 si 2003.

Pe langa alte centre, concursul s-a desfasurat si la Iasi. Au fost selectati cei mai buni copii din zona Moldovei , printre care si Daria Danila, de la Clubul Sportiv Municipal Husi.

Probele de concurs au constant in: conditie fizica, exercitii cu mingea si un meci propriu-zis. In timpul acestora, participantii  au fost evaluati de trei antrenori ai Federatiei Romane de Baschet.

Daria face baschet de aproape 4 ani, insa niciodata nu si-a neglijat interesele scolare.  Am incercat diverse alte activitati precum karate, cursuri de chitara sau dans modern, insa Daria s-a regasit in baschet, astfel avand aproape 4 ani de cand practica cu pasiune acest sport.  Acest concurs a insemnat primul pas spre performanta. Suntem constienti ca greul de acum incepe, insa noi avem incredere in ea si speram la cei mai bine.” 

Parintii Dariei

Clubul Sportiv Municipal Husi are un istoric mai vechi in cadrul acestui concurs demarat in colaborare cu Federata Romana de Baschet, astfel incat , de-a lungul timpului , au mai fost sportivi de la CSM HUSI care au activat in cadrul acestui program . Anul acesta insa, ca o premiera pentru Clubul Sportiv Municipal,  o fata , Daria Danila, un copil care munceste foarte mult si care practica cu pasiune de patru ani acest sport, a fost aleasa  in cadrul proiectului “Perform Baschet – Un pas inainte!”.

„O sustin si o sa fac tot ce-mi sta in putinta pentru ca ea sa ajunga la performantele dorite de Federatie. De asemenea, pe langa antrenamentele de care va avea parte la Iasi, o voi antrena  si individual, pe langa antrenamentele cu restul echipei.

Pot spune multe despre Daria, dar o pot prezenta ca fiind o fata foarte muncitoare, plina de devotament si perseverenta, care pune suflet in ceea ce face.

Participarea ei la acest concurs este dovada clara ca acest club, pe care il adminitrez, urmareste si performanta, nu numai sportul de mase.

Personal o felicit si astept cu nerabdare ca ea sa-si atinga potentialul in lumea baschetului”

Antrenor Mihai Cehan

12190668_875085479244999_766153785_o

Clubul Sportiv Municipal ureaza un nou an cat mai bun tuturor husenilor, plin de prosperitate, iubire si fericire.

GALERIE FOTO:

Comments

comments