OMNIA csm husi tenis

Și Lunca Banului aduce premii!

iunie 25th, 2021 | de Husi Pe Surse
Și Lunca Banului aduce premii!
Local

A fost zi de sărbătoare, cu emoții, pentru elevii de la Școala Gimnazială Nr1, sat Lunca Banului,județul Vaslui, care au făcut cinste părinților,profesorilor,unității de învățământ,dar și comunității.
Lunca Banului, comună situată pe Valea Prutului, cu oameni harnici , implicați în diferite activități economice, cu mari provocări.
Traseul didactic s-a împletit armonios între instituția scolară condusă de dna director, Arhire Mihaela și edilii comunității , alături de dl primar,Tofan Dănuț,implicat în activitățile educative ale școlii.
Făcând primii pași către maturitate, a mai plecat o generație, clasa a VIII a B, și-au luat rămas bun de la școală, care în toți acești ani au reușit să acumuleze o educație sub îndrumarea doamnei prof. Grădinaru Janeta,diriginta clasei.Acesta este un pas imens și foarte important,într-o viață nouă care le vor aduce emoții,experiențe diferite și le vor îndeplini așteptările, relatează diriginta clasei. Deasemenea, dna prof. Grădinaru Janeta se evidentiază si prin activitățile de voluntariat ale Asociației „Moștenirea strămoșească”, în folosul comunității, considerându-se o adevărată fiică a satului, în cei 20 de ani ,de activitate.
Elevii, sunt motivația activității noastre didactice, așa cum au reușit și elevii de astăzi să se implice în activitățile educative și extracuriculare, să obțină rezultate bune la învățătură, fiind un exemplu pentru generațiile următoare.
S-au remarcat elevii; Ganea Elvira –Georgiana- premiul I, șefă de promoție
Anton Cătălin- premiul I
Pascal Maria –Magdalena- premiul al II lea
Mihalcea Georgiana- premiul al II lea
Iftene Ana Maria- premiul al II lea
Moroz Alexandru Ioan- premiul al III lea

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Comments

comments