OMNIA csm husi tenis

Șocant! Patronul unui magazin din Husi, lovit în cap cu o rangă de către doi hoți

aprilie 2nd, 2016 | de H PS
Șocant! Patronul unui magazin din Husi, lovit în cap cu o rangă de către doi hoți
Local

In noaptea de marti spre miercuri, 30 martie, doi hoti au patruns într-un magazin de pe strada 1 Decembrie.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Vecina care locuieste perete in perete cu magazinul a auzit zgomote in jurul orei 1 si l-a alertat pe proprietar. La scurt timp acesta s-a deplasat pentru a-i prinde pe cei doi hoti care au intrat prin efractie.

Proprietarul, care nici nu a mai avut sansa de a intra in interiorul magazinului, a fost lovit cu o ranga in cap de catre unul dintre cei doi hoti fiind lasat inconstient in fata proprietatii sale.

Acesta a fost transportat de urgenta la U.P.U. aflandu-se intr-o stare de soc.

De asemenea, la fata locului s-au deplasat si echipajele de politie si criminalistica din orasul Husi. Acestia au luat amprente si au descoperit doua surubelnite folosite pentru a forta usa de la intrarea in magazin. A mai fost descoperita si o geanta plina cu produse alimentare pe care hotii au abandonat-o.

Prejudiciul este de circa 1000 de lei

In prezent starea proprietarului este stabila, acesta fiind internat la Spitalul Clinic de Urgente din Iasi. Din primele informatii aflam ca timpanul barbatului de 48 de ani a fost grav afectat.

Magazinul era supravegheat cu ajutorul unei camere video. Aceasta camera a fost smulsa din perete de catre hoti si din pacate, jaful nu a fost inregistrat.

Cei doi hoti au purtat cagule si manusi facand ca identificarea acestora sa fie dificila.

Atentie! Cei doi hoti sunt inca neidentificati si in stare de libertate. Daca aveti informatii cu privire la identitatea celor doi indivizi va rugam sa va adresati echipajelor de politie. 

Comments

comments