OMNIA

Soseaua de centura a Husului – un „vis ” realizabil ? Un pas important facut de deputatul Caciula !

august 6th, 2019 | de Husi Pe Surse
Soseaua de centura a Husului – un „vis ” realizabil ? Un pas important facut de deputatul Caciula !
Local

Veste bună pentru huşenii care aşteaptă de mai bine de 20 de ani construirea unei şosele de centură în oraş. Lucrările la această investiţie sunt pe punctul de a începe.
Potrivit reprezentanţilor Primăriei Huşi, vor fi făcute exproprieri mai mult în localitatea Duda Epureni, o comună situată lângă Huşi. „Vor începe exproprierile. Se vor face şi la Huşi, dar nu cred că vor fi probleme, deoarece o parte din terenuri sunt ale Primăriei. Realizarea acestei investiţii este un lucru benefic şi pentru comuna Duda Epureni, care va avea şosea asfaltată.

Huşenii abia aşteaptă finalizarea şoselei de centură astfel încât traficul de mare tonaj să fie scos din oraş. Cele mai mari probleme din cauza lipsei şoselei de centură le au proprietarii locuinţelor situate pe marginea drumului de la poalele dealului Moţoc. Oamenii sunt nevoiţi să suporte zilnic „cutremure” din cauza maşinilor, iar mulţi se plâng că le-a fost afectată şi structura de rezistenţă a imobilelor fie că vorbim de casele sau de blocurile din zona respectivă. – sursa


S-a ajuns practic la blocarea traficului şi la deteriorarea mult mai rapidă a drumurilor din cauza tuturor camioanelor şi a tirurilor care circulă acum prin Huşi din cauză că nu există o şosea de centură.  

„ Fiind membru al Comisiei de Transport si Infrastructura  la Camera Deputatilor  , am considerat ca este normal si necesar ca in discutia  cu doamna premier sa ii aduc la cunostinta si de acest subiect extrem de important pentru comunitatea huseana si nu numai . Sper , astfel ,  ca am facut inca un pas spre finalizarea acestui proiect .” – a declarat pentru HUSIPESURSE – Aurel Caciula – deputat Parlamentul Romaniei.

Comments

comments