OMNIA csm husi tenis

Spectacol fără public la Huși. Vezi declarația organizatorului ! | GALERIE FOTO

decembrie 19th, 2015 | de Husi pe surse
Spectacol fără public la Huși.  Vezi declarația organizatorului ! | GALERIE FOTO
Cultural

Initiativa ce trebuie sa fie una de amploare in orasul nostru, s-a dovedit a fi un esec total. Au fost mai putin de 50 de persoane, dintre care majoritatea erau parintii tinerilor ce-au debutat pe scena, astfel spectacolul s-a desfasurat in fata unui public infim, mai bine de jumatate din sala fiind goala. 

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Primăria Municipiului Huşi a organizat pe 17 decembrie, spectacolul “Miss Crăciuniţa”, la Sala de Spectacole. Acest proiect face parte dintr-un proiect ce vizeaza promovarea si sustinerea tinerilor talente din orasul Husi.

Organizat cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, spectacolul a fost dedicat  tuturor locuitorilor municipiului Huşi.  Evenimentul face parte din Proiectul de Promovare şi Susţinere a Tinerelor Talente şi în care vor evolua tinere talente din ţară, dar şi din Huşi.
Preselecţiile pentru concurente au avut loc în data de 05 decembrie si 17 decembrie 2015 la Biblioteca Municipală „Mihai Ralea” din Huşi însa nicio posibila concurenta nu s-a prezentat. 

 

Cu toate acestea prestatia celor invitati a fost apreciata de micul public, iar momentele artistice au fost desfasurate la un nivel destul de profesional. Printre artisti care au urcat pe  scena, se numara trupa rock de tineri huseni Blank, Raluca Birca, trupa de pop-rock Got-X, Paula Ilie şi actorul Daniel Budeanu.

DECLARATIE ORGANIZATOR

„Sunt dezamagit oarecum pentru ca mi-am dat seama ca sunt multe carente in ceea ce priveste divertismentul si cultura in Husi si imi pare rau. Speram ca sa fie plina macar jumatate din sala, dar m-a dezamagit mai mult faptul ca parintii si-au adus copiii, au evoluat si imediat dupa, au parasit sala.

Imi doresc pe viitor sa fac un concurs Miss&Mister Primavara doar cu si pentru cei mici- prescolari -pana la clasele I-IV. Mi-am dat seama de un lucru- atata timp cat spectacolul este directionat catre adolescenti, este o lupta pierduta din start, pentru ca ei daca au orice alta activitate care sa le produca comfort imediat si doar atunci, este bine pentru ei. Adolescentii au deja adolescenta formata si multi se multumesc sa nu munceasca, dar vor promovati. Mi-a placut ceea ce am vazut si ce am auzit in aceasta seara.

Nu a fost nici jumatate din sala plina ca spectatori si asta a fost din cauza faptului, zic eu, ca sunt nou-venit in acest oras si incerc sa fac ceva. Oamenii aleg sa mearga la celelalte spectacole organizate in aceasta perioada pentru ca in cadrul acestora, sunt niste persoane de influenta, cunoscute deja. Am intampinat probleme in mediatizarea acestui spectacol cu toate ca am incercat sa comunic cu celelalte institutii ca sa-mi promoveze activitatea. Ar trebui ca interesul nostru sa fie promovarea culturii si a tinerilor artisti- sunt voci extraordinar de bune. Comunicarea din partea mea exista. Ceea ce ramane de facut este ca persoanele din mun. Husi sa se deschida cat mai mult spre cultura. Sper ca acest spectacol sa le deschida mintile macar persoanelor care sunt aici si sa-si dea seama ca eu vreau sa fac ceva-trainic si de lunga durata.” 

A declarat in exclusivitate organizatorul Daniel Budeanu (actor)

Fiți la curent cu știrile din Huși folosind butonul follow pe Facebook !!!

GALERIE FOTO:

Comments

comments