OMNIA csm husi tenis

Spitalul Municipal ”Dimitrie Castroian” Huși amendat de Direcția de Sănătate Publică

februarie 9th, 2017 | de Huși pe Surse
Spitalul Municipal ”Dimitrie Castroian” Huși amendat de Direcția de Sănătate Publică
Local

In urma controalelor efectuate de Directia de Sanatate Publica (DSP), anul trecut spitalele din judetul Vaslui au fost amendate cu suma totala de 65.300 de lei. Pentru 22 de amenzi, Spitalul”

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Elena Beldiman” Barlad a platit 35.300 de lei, iar Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui a trebuit sa achite 20.800 de lei, pentru 15 amenzi. Inspectorii sanitari au realizat 45 de actiuni tematice, de control incrucisat si recontrol, fiind prelevate si 30 de teste de sanitatie. Potrivit reprezentantilor DSP Vaslui, pentru neregulile constatate au fost intocmite grafice de conformare si au fost aplicate 50 de avertismente si 48 de amenzi, in cuantum de 65.300 de lei.

Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Husi a primit sase amenzi, in valoare de 2.200 de lei. Neregulile constatate au fost legate de neasigurarea spatiilor si a circuitelor functionale, mobilierul degradat, gestionarea incorecta a deseurilor provenite din activitatea medicala si neutilizarea produselor de dezinfectie conform instructiunilor din avizele sanitare.

 

Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

 

Comments

comments