OMNIA csm husi tenis

Sporting Juniorul Vaslui câștigă la Huși, după un meci cu mulți nervi și o eliminare

martie 22nd, 2021 | de Husi Pe Surse
Sporting Juniorul Vaslui câștigă la Huși, după un meci cu mulți nervi și o eliminare
Local

Partida Hușana Huși-Sporting Juniorul Vaslui a avut statut de derby județean, iar cele două echipe au încercat să-și demonstreze valoarea.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Din păcate, meciul a fost dominat de prea mulți nervi pe teren și cu multe fragmentări.

Dacă prima repriză a fost echilibrată, cu un joc bun făcut de ambele formații, în partea a doua Hușana a început mult mai bine, a trecut la conducerea meciului, iar Sporting Juniorul a fost salvată de portarul Ionuț Ailenei, care a avut două intervenții de excepție.

În ultima parte a meciului s-a consumat un moment discutabil. Centralul Adrian Florin Sava a arătat cu prea mare ușurință cartonașul roșu jucătorului Alex Izmană, decizie precipitată și de faptul că erau prea mulți jucători căzuți pe gazon, iar de aici s-a rupt ritmul jocului gazdelor, ieșind cu mai mult curaj în atac echipa oaspete. În minutul 80, Octav Cracea îl vede liber pe Auraș June în interiorul careului de 16 m, care reia pe lângă portarul Turiță, pentru 0-1.

La această fază, hușenii au cerut ofsaid, însă centralul a arătat repunere de la mijlocul terenului. Hușana a forțat egalarea, iar Sergiu Gârdea a fost cât pe ce să dea lovitura, Ailenei fiind salvat de bară.

Din păcate, ambele echipe au dat curs provocărilor nesportive, iar de aici au apărut numeroase faulturi grosolane. George Dănăilă, de la Hușana, a ieșit cel mai șifonat, suferind o comoție cerebrală.

Comments

comments