OMNIA csm husi tenis

Stickerele pentru firme – O solutie simpla si la indemana

iulie 31st, 2021 | de husipesurse
Stickerele pentru firme – O solutie simpla si la indemana
Lifestyle

Nu este o noutate faptul ca antreprenorii apeleaza la stickere autoadezive pentru marcarea masinilor de firma sau pentru geamurile si firmele luminoase ale sediilor societatilor, astfel că atelierele de productie publicitara vin cu solutii rapide si de efect, pentru a usura alegerile si procesul prin care antreprenorii cu business-uri noi sa beneficieze de marcaje eficiente pentru activitatea pe care o desfasoara.

  • Stickerele pentru saloane si barber shop-uri

Fie ca vorbim despre saloane de coafura, frizerie, cosmetica, infrumusetare, make-up sau mai noile barber shop-uri, fiecare spatiu de lucru poate fi infrumusetat cu un sticker personalizat pentru peretii saloanelor.
Specialistii isi pot decora peretii saloanelor si cu stickere amuzante cum ar fi cele cu mesajul “Life is not perfect, but your nails can be” sau “Good lashes, good mood” sau unele mai sobre ca: “Beauty world”

Indiferent de natura lui, cu siguranta exista un sticker decorativ pentru saloane care cu siguranta va fi atragator pentru clienti.

  • Stickere pentru firme de transport

Masinile de transport marfa sau tractari auto pot fi acum inscriptionate in cel mai scurt timp, doar alegand modelul si culoarea, si introducand numarul de contact de pe sticker. Astfel, scutind timp si energie, iar in 1-2 zile, stickerul poate fi deja aplicat pe masina de transport marfa sau tractari.

Chiar si cei ce vor sa-si vanda masina, pot apela simplu si rapid la un sticker „De vanzare” + numar de telefon

De asemenea, pe Stickerino.ro pot fi comandate si stickere personalizate pentru firme de constructii, asigurari sau alte modele de stickere auto.

 

Cum se aplica stickerele auto?

Iata cum se aplica stickerele auto, vitrine si alte suprafete

Pasul 1: Pregătirea suprafeţei de aplicare
Curățați foarte bine suprafaţa pe care se va aplica stickerul de praf sau grăsimi şi uscaţi suprafaţa. Folosiţi apă sau produse pe baza de alcool. Atenţie : nu aplicaţi stickere pe suprafeţe tratate cu ceară sau detergenţi speciali folosiţi pentru protecţia geamurilor şi a vopselei maşinii. Există riscul ca adezivul să nu adere din cauza acestor tratamente.

Pasul 2: Poziţionarea stickerului
Folosind o bandă adezivă din hârtie aşezaţi stickerul în poziţia dorită, lipind banda pe mijlocul stickerului, orizontal sau vertical. Măsuraţi cu grijă şi verificaţi de două ori dacă este bine poziţionat înainte de a începe să-l lipiţi. Atenţie : stickerele se pot dezlipi, însă nu mai pot fi refolosite ulterior.

Pasul 4: Aplicarea stickerului
După fixarea în poziţia dorită, îndepărtaţi cu grijă hârtia suport pe care era lipit iniţial stickerul. Stickerul va rămâne pe folia de transfer, în condiţiile în care aţi respectat instrucţiunile de la pasul 2.
Continuaţi să neteziţi cu o presiune medie pe toată suprafaţa stickerului evitând, pe cât posibil, formarea bulelor de aer sub materialul autocolant.

Pasul 5: Finalizare
Dezlipiţi uşor folia de transfer. Modelul decorativ autocolant va rămâne pe locul pe care a fost aplicat. Dacă s-au format bule de aer folosiţi un ac pentru a face o mică gaură în material prin care să scoateţi aerul presând uşor cu degetul sau cu cardul folosit la montaj. Mica incizie nu va fi observabilă.