OMNIA csm husi tenis

Succesul Mirelei Balan din Husi in Italia

noiembrie 16th, 2015 | de Husi pe surse
Succesul Mirelei Balan din Husi in Italia
Cultural

Pictorita Mirela Balan, huseanca plecatã la muncã în Italia, dar care, în drumul sãu spre o viatã mai bunã, a gãsit si calea spre recunoasterea talentului sãu în sfera picturii, a reprezentat cu cinste husenii la o expozitie de anvergurã din Italia, “Arteforli”, unde mari nume ale picturii moderne din Italia au expus pe simeze. Mirela a fost senzationalã, prezentând tablouri realizate fãrã pensule, doar cu cutite de picturã si cu propriile mâini!

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

O huseancã foarte talentatã, Mirela Balan, plecatã din orasul natal în urmã cu cinci ani, de pe vremea când confectiona rame de tablouri si realiza, ocazional, lucrãri plastice, la comandã, celor care îsi doreau creatii cu teme anume, face acum primii pasi cãtre celebritate în Italia.

Visul de a deveni pictoritã în adevãratul sens al cuvântului, cu expozitii proprii si cu numele scris citet pe afise viu colorate i s-a împlinit. Portretele, un atu personal, realizate într-un stil modern si original, i-a impresionat pe italienii care au început sã o invite tot mai des în expozitii cu rezonantã. A avut deja si prima expozitie proprie, în orasul Castel Bologneze, iar în martie a participat la o expozitie de anvergurã, în Forli. Cu toate acestea, Mirela Balan, talentata huseancã ce, încet-încet, îsi câstigã un loc pe deplin meritat între artistii plastici din Italia, spune, cu sufletul deschis, cã, în curând, va lãsat totul ca sã se întoarcã… acasã! “Chiar dacã husenii poate nu-mi iubesc sau nu-mi înteleg arta, eu îi iubesc oricum. Nicãieri nu e ca acasã”, spune, cu sensibilitate, Mirela.

Sursa: www.vremeanoua.ro

Comments

comments