OMNIA csm husi tenis

Sute de locuri de muncă vacante în străinătate. Angajatorii din Europa caută români.

martie 6th, 2016 | de H PS
Sute de locuri de muncă vacante în străinătate. Angajatorii din Europa caută români.
Național

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei europene de recrutare EURES, 462 de locuri de muncă vacante, informează Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Angajatorii din Marea Britanie oferă peste 200 de locuri de muncă ( 60 de infirmieri, 60 de asistenți medicali, 58 de bucătari, 30 de îngrijitori persoane și un șofer profesionist ).

Angajatorii din Germania oferă 130 de oferte de muncă ( factori poștali (15), șoferi de camion (8), bucătari și barman (20), mecanici (10)). De asemenea Germania mai angajează, 7 sudori MIG- MAG/WIG, 6 hamali, 5 operatori stivuitori, 5 electricieni, 5 operatori CNC (laminor și strung), 5 electricieni industriali, 5 ingineri proces în tehnologia prelucrării plasticului și a cauciucului, 5 șoferi de camion pe distanțe lungi, 2 electricieni și un inginer sistem de navigație satelit Galileo.

Angajatorii din Suedia oferă 55 de locuri de muncă ( femei de serviciu, vopsitori auto, mecanici și tinichigii auto. )

Angajatorii din Slovacia oferă 37 de locuri de muncă ( 30 pentru șoferi autocamion transport intern și internațional, 7 pentru îngrijitori de persoane sau infirmieri ).

Cei din Republica Cehă angajează 21 de români, respectiv 15 șoferi profesioniști de camion, 5 șlefuitori și un șofer camion.

Angajatorii din Irlanda caută cinci tranșatori macelasi, spaniolii vor să angajeze un maseur, iar slovenii au nevoie de un sudor MAG 135.

În Norvegia se caută un doctorand în departamentul biomedical și un postdoctorand în departamentul biomedical, iar în Belgia, un manager senior.

Cei care sunt interesati sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesand portalul EURES national, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau resedinta,

Comments

comments