OMNIA csm husi tenis

Tablouri living pentru spatii mari

noiembrie 1st, 2021 | de husipesurse
Tablouri living pentru spatii mari
Lifestyle

Living-urile generoase au nevoie de piese de mobilier si articole de decoartiuni pe masura. Crearea unui echilibru in locuinta este un criteriu dezirabil in cazul tuturor proprietarilor ce se pregatesc de o amenajare sau reamenajare. Numeroasele modele de tablouri living apar ca solutia ideala in decorarea peretilor din aceasta incapere.

 

Dimensiunile mari ale living-ului impun achizitionarea de tablouri de mari dimensiuni. Acest tip de tablouri, pentru a fi admirat, necesita un spatiu suficient si in fata lui. Imaginea completa si per ansamblu poate fi apreciata doar in conditiile in care aveti o distanta destul de mare fata de locul unde este pozitionat tabloul.

In fapt, un tablou de mari dimensiuni nu se va incadra niciodata bine intr-un living mic. Pentru acest tip de spatii trebuie identificate tablouri in concordanta cu dimensiunea si piese de mobilier cat mai practice si compacte. Elementele supra-dimensionate intr-un spatiu mic nu vor face decat sa incarce camera si sa dea impresia de „aglomeratie”.

Tablourile pe peretii din living sunt o forma prin care puteti crea un contur spiritual spatiului. Redarea imaginii la prin intermediul tehnicii Giclee aduce un plus de profunzime tabloului. Astfel, iubitorii de arta vor simti pasiune si emotie privind aceste modele de tablouri, iar cei care nu sunt atat de interesati de aceasta sfera, se vor bucura de un obiect decorativ foarte placut.

Living-ul este locul in care primiti vizitatorii, unde petreceti timp cu familia si unde va recreati dupa o zi aglomerata. Acest spatiu trebuie sa inspire armonie, confort, echilibru, iar cea mai buna modalitate prin care puteti face acest lucru sunt decoratiunile care au in componenta lor cel putin un element de arta.

Cele mai placute modele de tablouri living

Alegerea tabloului ideal pentru living-ul dumneavoastra este mai simpla, tinand cont de faptul ca puteti personaliza cateva elemente. Spre exemplu, pentru tablouri sufragerie intr-un stil elegant, nu este suficient doar ca imaginea sa inspire acest lucru. Inainte de a definitiva comanda pentru acest tip de tablou, alegeti canturile albe cu note de eleganta.

Iata cateva modele extrem de placute pentru living pe care le gasiti de altfel si pe pagina cu tablouri de vanzare www.galeriaq.ro:

  1. Tablourile cu ghiocei abastracti. Imaginile abstracte solicita putin imaginatia privitorilor pentru ca redau intr-o forma „incompleta” elemente din natura, obiecte sau personalitati. Acest tip de tablou nu are linii fine si foarte bine definite, ci ii sunt caracteristice misterul si interpretarea multipla. Ghioceii sunt un simbol al puritatii si al renasterii, regasindu-si foarte des locul potrivit in living, luminand astfel spatiu si oferindu-i un plus de vitalitate si speranta.

  2. Tablourile ce redau imaginea unui lac. Peisajele din natura sunt des preferate de clienti pentru ca este o forma prin care pot aduce in locuinta lor o parte din armonia naturii. Nuantele deschise si reflexiile lacului sunt deosebit de placute pentru zona de living pentru ca invita la relaxare.

  3. Tablourile ce redau anotimpuri. Dintre cele mai des intalnite tablouri din aceasta categorie sunt cele care infatiseaza sezonul tomnatic. Combinatia atat de placuta de caramiziu, verde si galben este o uimitoare atat in realitate, cat si in tablouri.