OMNIA csm husi tenis

UPDATE :Talharie langa Husi – o batrana a fost batuta pentru 200 lei si bautura FOTO/VIDEO in articol

iulie 26th, 2015 | de Husi Pe Surse
UPDATE :Talharie langa Husi – o batrana a fost batuta pentru 200 lei si bautura FOTO/VIDEO in articol
Local

Prin apel la numarul de urgenta 112, politistii au fost sesizati despre faptul ca in noaptea de 21/22, o femeie, in varsta de 81 ani, din satul Ivanesti, comuna Padureni a fost victima unei infractiuni de talharie.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 

Politistii au retinut 4 tineri, din comuna Padureni care au savarsit o infractiune de talharie, victima fiind o femeie, in varsta de 81 ani. Pe numele acestora, instanta a emis mandate de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile.

UPDATE

In urma investigatiilor efectuate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si Sectiei de Politie Rurala 4 Husi au fost identificati Mihai STAN, in varsta de 27 ani,Aurel STAN, de 26 ani, Nela IFTENE, de 18 ani si Florina ANDREI, de 16 ani, toti din comuna Padureni. Politistii au stabilit faptul ca cei patru tineri au patruns fara drept in locuinta batranei, fortand usa de acces. Proprietara a fost trezita de zgomot, moment in care a fost lovita si amenintata cu acte de violenta. Tinerii au cautat banii in locuinta si au sustras 235 lei si bauturi alcoolice. In momentul comiterii faptei, pentru a nu fi recunoscuti de victima, tinerii au avut fetele acoperite.

 

Citeste mai mult pe bzv.ro

 

 

Comments

comments