OMNIA csm husi tenis

Tânăr căutat de autorităţile din Marea Britanie, depistat la P.T.F. Albiţa

februarie 26th, 2016 | de Husi pe surse
Tânăr căutat de autorităţile din Marea Britanie, depistat la P.T.F. Albiţa
Local

 

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităţilor competente un tânăr cu dublă cetăţenie, română şi Republica Moldova, pe numele căruia autorităţile din Marea Britanie emiseseră un mandat european de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale a persoanei, pe teritoriul Marii Britanii.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În data de 25 februarie a.c., în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, Pavel V., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova.
La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele tânărului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de autorităţile din Marea Britanie pentru săvârşirea unei infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale a persoanei, pe teritoriul Marii Britanii.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui: Inspector principal de poliţie MIRICĂ IRINA

Comments

comments