OMNIA csm husi tenis

Tânăr hușean prins băut la volan de către Polițiști din cadrul Biroului Rutier Huși

martie 22nd, 2016 | de H PS
Tânăr hușean prins băut la volan de către Polițiști din cadrul Biroului Rutier Huși
Local

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Huși și polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Huși, cu ocazia exercitării atribuțiilor de serviciu, l-au identificat în trafic pe V. Dragoș, de 24 de ani, din municipiul Huși. Acesta se deplasa cu autoturismul pe D.N. 28, pe raza comunei Drînceni, deși anterior consumase băuturi alcoolice.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. V. Dragoș a fost condus la Spitalul Municipal Huși unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, fapte perevăzute de Codul Penal.

Polițiștii rutieri reamintesc faptul că, pentru a conduce în siguranţă, şoferul trebuie să se afle în plenitudinea aptitudinilor sale deoarece condiţiile de conducere se schimbă mereu. Acesta trebuie să îşi păstreze starea de atenţie, să reacționeze rapid, să vadă clar şi să aprecieze corect distanţa şi viteza. Alcoolul afectează claritatea vederii, judecata, timpul de reacţie, echilibrul şi capacitatea de a vorbi.

Comments

comments