OMNIA csm husi tenis

Tânărul hușean Ovidiu Trifan- Locul 1 la categoria -54Kg Seniori Taekwondo

aprilie 11th, 2016 | de H PS
Tânărul hușean Ovidiu Trifan- Locul 1 la categoria -54Kg Seniori Taekwondo
Local

Tanarul sportiv husean Trifan Ovidiu a obtinut o binemeritata victorie alaturi de medalia de aur in cadrul competitiei internationale WTF President’s Cup.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Acesta a obtinut locul I la categoria -54Kg Seniori TaeKwonDo.

Ovidiu, chiar daca nu a implinit inca varsta majoratului, a ales vremelnic optiunea de a lupta in grupa seniorilor, intelegand bine ce implica aceasta decizie, fapt apreciat si aprobat favorabil de structurile tehnice si administrative ale federatiei. Decizie ce nu a intarziat sa aduca si noi performante pentru acesta la categoria de greutate -54Kg seniori.

Dupa ce a incheiat de mai bine de un an etapa junioratului in care a obtinut peste 20 de performante din care amintim ca a acumulat mai bine de 16 medalii de aur, participa cu succes la aceasta competitie invingand clar si detasat.

Astfel sportivul nostru a reusit sa doboare inca o data miturile Belgiei, Turciei, Spaniei, Rusiei, Azerbaijanului, toate dintr-o lovitura. Ovidiu este incontestabil in acest moment “copilul nostru de aur”.. un tanar onest, voluntar, curajos, un bun coechipier si o persoana foarte muncitoare, aspecte care ii definesc personalitatea in pragul varstei de 18 ani.

Suntem mandri de rezultatul sau si stim sigur  ca de acum inainte, acest sportiv, impreuna cu noii sai colegi de la Lotul National, condusi de domnul Antrenor International, Constantin Apostol, vor duce Romania acolo unde ii este locul la aceasta disciplina sportiva. Federatia Romana De Taekwondo WTF 

Comments

comments