OMNIA csm husi tenis

Tatiana Grigore, noul regizor al Trupei de Teatru „Alexandru Giugaru”!

ianuarie 20th, 2016 | de Husi pe surse
Tatiana Grigore, noul regizor al Trupei de Teatru „Alexandru Giugaru”!
Cultural

Trupa de teatru „Alexandru Giugaru” isi incepe activitatea pentru anul 2016!222

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Alaturi de Tatiana Grigore, o frumoasa actrita huseanca, ce a ajuns sa joace pe marile scene ale Iasului, membrii trupei de teatru se pregatesc serios de treaba.

Tatiana va fi cea care le va regiza piesa, ii va sustine si le va da sfaturi despre prestatia unui actor-amator si nu numai. Anul 2016 spera ei, sa fie unul cu multe realizari. In prima faza, vor sa se pregateasca pentru festivalul de la Constanta, iar mai apoi, pentru festivalul George Constantin, Bucuresti. Piesa de teatru va fi o comedie contemporană, scrisa de un iesean. „Love for all” este scrisa de Robert Deluxa si reprezinta o mare speranţa de realizare atat pentru membrii trupei, cat si pentru Tatiana.

Sâmbătă, tinerii actori din Husi vor incepe repetitiile si spera ei la un numar mare de festivaluri.

Tatiana Grigore a terminat secţiunea „Teatru” la Liceul de Arte Iasi, iar in anul terminal a devenit olimpica nationala – a obtinut locul I la teatru.
Ulterior, a fost admisa la Facultatea de Teatru cu media 10, când a inceput o serie de colaborari frumoase. In prezent, colaborează cu Teatrul National Iasi, dar si cu Opera ieseana.

„Cand trupa se afla intr-o perioada dificila, la un pas de a-si incheia activitatea pe acest an , Tatiana Grigore a fost cea care practic ne-a salvat. Ramasi fara regizor, sperantele noastre de a realiza si anul acesta o piesa de teatru se cam pierdusera. Cand ne asteptam mai putin am primit vestea ca Tatiana a acceptat sa ne coordoneze anul acesta. Ii multumim din tot sufletul pentru ca ne-a facut aceasta bucurie si abia asteptam cu totii inceperea repetitiilor.

Avem incredere in noua noastra regizoare care deja a inceput sa se ocupe de noi , intr-un timp foarte scurt, gasindu-ne si o piesa pe care abia asteptam sa o punem in scena. Am discutat despre festivalurile de teatru care vor reprezenta prima noastra prioritate. Primul pe lista este festivalul „Aplauze” (Constanta), cel la care am participat si anul trecut, si speram ca în 2016 performantele sa fie mai mari. Putem spune ca suntem increzatori si ca speram ca alaturi de Tatiana sa avem multe reusite.” a declarat  Cristina Ciulei membra a Trupei de Teatru „Alexandru Giugaru”

Comments

comments