OMNIA csm husi tenis

Tigarete ascunse in sistemul de aerisire si pragurile unui autoturism. GALERIE FOTO

februarie 7th, 2016 | de Husi pe surse
Tigarete ascunse in sistemul de aerisire si pragurile unui autoturism. GALERIE FOTO
Local

 

În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit în sistemul de aerisire şi pragurile unui autoturism condus de o tânără vasluiancă, peste 5.000 ţigarete de provenienţă R. Moldova.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În ziua de 6 februarie a.c., în jurul orei 14.00, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism marca Nissan Primera, înmatriculată în judeţul Vaslui, Mădălina I., din judeţul Vaslui, în vârstă de 25 de ani.
În baza profilului de risc, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi persoanei, ocazie cu care a fost descoperită ascunsă în locaşuri special amenajate în sistemul de aerisire şi în pragurile autoturismului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea de 5.020 ţigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 1.255 lei, sancţionarea contravenţională a tinerei cu amendă în valoare de 6.000 lei şi confiscarea autoturismului (în valoare de 10.000 lei).

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui: Inspector principal de poliţie MIRICĂ IRINA

GALERIE FOTO:

Comments

comments