OMNIA csm husi tenis

Ţigări de contrabandă ascunse în bagaje şi în bordul unui autovehicul la Vama Albiţa

ianuarie 11th, 2016 | de Husi pe surse
Ţigări de contrabandă ascunse în bagaje şi în bordul unui autovehicul la Vama Albiţa
Local

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Albiţa, împreună cu inspectorii vamali au descoperit peste 4.000 de ţigarete de provenienţă R. Moldova, ascunse în bagajele personale şi în bordul unui autovehicul marca Volkswagen.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

*În ziua de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 07.30, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Andrei H., în vârstă de 38 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format din microbuz şi remorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova.

* În acelaşi punct de trecere a frontierei, în ziua de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul din R. Moldova Eugeniu B., în vârstă de 21 de ani, conducând un autocar înmatriculat în judeţul Iaşi.

* Câteva ore mai târziu, tot în PTF Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Valerică C., în vârstă de 36 de ani, conducând un autovehicul marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în judeţul Iaşi.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unor controale amănunţite asupra autovehiculelor şi persoanelor în cauză, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunse şi nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea totală de 4.170 ţigarete, de provenienţă R. Moldova, ascunse în bagajele personale ale lui Andrei H. Şi Eugen B. şi în bordul autovehiculului marca Volkswagen.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 925 lei şi sancţionarea contravenţională a celor trei persoane cu amendă în valoare totală de 10.000 lei.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui: Inspector de poliţie MIRICĂ IRINA

Comments

comments