OMNIA csm husi tenis

Țigări de contrabandă ascunse în bagaje

noiembrie 2nd, 2015 | de Husi pe surse
Țigări de contrabandă ascunse în bagaje
Local

 

Poliţişti de frontieră din cadrul P.T.F. Albiţa, împreună cu inspectori vamali, au descoperit ascunse în bagajele personale a doi bărbați aproximativ 2.000 ţigarete de provenienţă R. Moldova.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

* În ziua de 30 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, la P.T.F. Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism marca BMW, cetăţeanul român Marcel B., în vârstă de 22 de ani.
* În ziua de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 10.30, la același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism marca Ford Galaxy, înmatriculat în Estonia, Serghei G. din R. Moldova, în vârstă de 47 de ani.
În baza profilului de risc, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a efectuat controale amănunţite asupra autoturismelor, ocazie cu care au fost descoperite 1.860 ţigarete de diferite mărci, de provenienţă R. Moldova, ascunse în bagajele personale ale celor doi bărbați.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale a bărbaţilor cu amendă în valoare totală de 10.000 lei şi reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 715 lei.

Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iasi  – Comisarul de politie LAZĂR DENIS

Comments

comments