OMNIA csm husi tenis

Țigări de provenienţă R. Moldova ascunse în roata de rezervă!

februarie 29th, 2016 | de Husi pe surse
Țigări de provenienţă R. Moldova ascunse în roata  de rezervă!
Local

În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ţigări de provenienţă R. Moldova ascunse în roata de rezervă a unui autoturism, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În ziua de 28 februarie a.c., în jurul orei 07.30, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Corneliu A., în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Lituania.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit 4.200 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse în roata de rezervă a autoturismului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii produselor accizabile în valoare de 945 lei şi sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Comments

comments