OMNIA csm husi tenis

Tinerii hușeni se pregătesc pentru faza locală la Olimpiada de Științe Socio-Umane!

ianuarie 29th, 2016 | de Husi pe surse
Tinerii hușeni se pregătesc pentru faza locală la Olimpiada de Științe Socio-Umane!
Local

 Faza locală la OLIMPIADA DE ŞTIINŢE SOCIO-UMANE  va avea loc sâmbătă, 30 ianuarie 2016
ANUL ŞCOLAR 2015-2016Faza pe localitate a olimpiadei de Ştiinţe socio-umane, inclusiv la cultură şi educaţie civică, se va desfăşura, sâmbătă, 30 ianuarie, 2016 in Huşi  la Şcoala Gimnaziala “ M. Sadoveanu” unde răspunde prof. Guţu Culina.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Concursul va începe la ora 9 şi va dura 2 ore pentru cei din învăţământul primar şi gimnazial care vor lucra în echipă. În ziua de 30 ianuarie 2016 se vor difuza subiectele şi corectarea se va efectua în aceeaşi zi, cu responsabilitate ( orele 13-16 şi eventualele contestaţii se vor rezolva între 16 -17 ), promovându-se elevii care merită, nu de dragul de a avea elevi la olimpiadă. Nu este olimpada profesorilor, ci a elevilor. Nu este necesar să aveţi elevi, dar este obligatoriu participarea profesorilor la corectare. Rezultatele vor fi transmise în aceeaşi zi, sub forma unei situaţii statistice cuprinzând: numărul de elevi prezenţi, note de 5-6, 7-8, 8-9 şi 9-10.

Vor fi promovaţi la faza judeţeană din 5 martie a.c. de la Col. Naţ. “ Gh. Roşca Codreanu” Bârlad, elevii cu note de la 9 la 10. Aceştia vor fi nominalizaţi într-un tabel care să cuprindă: nr. crt., numele şi prenumele elevului, clasa, disciplina, şcoala, nota şi profesorul care l-a pregătit. Situaţia va fi transmisă urgent pe adresa [email protected]. cu semne diacritice, Times New Roman, 12. Lucrările etapei locale se vor păstra timp de un an în şcoală.

Participarea elevilor la olimpiadă este opţională şi vor fi selectaţi elevii competitivi, pasionaţi de aceste discipline. De aceea, este necesar să se desfăşoare fiecare etapă. Elevii care nu au participat la faza pe şcoală nu vor putea accede la celelalte etape.

Comments

comments