OMNIA csm husi tenis

Toyota Corolla Verso şi Mercedes, radiate din circulaţie, depistate în Albiţa

august 14th, 2015 | de Husi Pe Surse
Toyota Corolla Verso şi Mercedes, radiate din circulaţie, depistate în Albiţa
Local

Toyota Corolla Verso şi Mercedes, radiate din circulaţie, depistate în Albiţa

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 

Poliţişti de frontieră vasluieni au întocmit lucrări penale pe numele a doi bărbaţi care conduceau autoturisme înmatriculate în Germania, ce figurau în bazele de date ca fiind radiate din circulaţie.

 

În ziua de 13 august a.c., în jurul orei 04.30, în P.T.F. Albiţa/I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieşire din ţară, Ion D., cu dublă cetăţenie, portugheză şi moldovenească, în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca Toyota Corolla Verso, de culoare gri, an de fabricatie 2007, înmatriculat în Germania.

În aceeaşi zi, în jurul orei 22.00, în P.T.F. Albiţa/I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul din R. Moldova, Iurie E., în vârstă de 50 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, model E200, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la valabilitatea înmatriculării autoturismelor, s-au efectuat verificări suplimentare în urma cărora s-a constatat că ambele autoturisme figurează în bazele de date ca radiate din circulaţie de autorităţile din Germania în data de 05.08.2015, respectiv, 01.06.2015.

Poliţiştii de frontieră vasluieni au întocmit celor doi bărbaţi câte o lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

 

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:             

Inspector principal de poliţie MIRICĂ IRINA

 

Comments

comments