OMNIA csm husi tenis

Trei persoane au fost identificate de către poliţiştii huşeni şi conduse la penitenciar

aprilie 5th, 2016 | de H PS
Trei persoane au fost identificate de către poliţiştii huşeni şi conduse la penitenciar
Local

Trei persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost identificate de către poliţişti şi conduse la penitenciar.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Husi l-au identificat pe C. Vasile, în vârstă de 49 ani, din comuna Tătărăni, pe numele căruia Judecătoria Huși a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat de instanța de judecată la executarea pedepsei de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

C. Dan, în vârstă de 46 ani, din municipiul Huși a fost identificat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Huși, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat de instanța de judecată la executarea pedepsei de 2 ani și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

M. Costică, de 42 ani, din municipiul Husi, a fost condamnat de Judecătoria Huși la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt. Mandatul de executare a pedepsei închisorii a fost pus în aplicare de către poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Huși.

Comments

comments