OMNIA csm husi tenis

Turneu important pentru AS Hușana la București

aprilie 28th, 2017 | de Huși pe Surse
Turneu important pentru AS Hușana la București
Local

Echipe de fotbal de juniori din toată România s-au adunat zilele acestea la Buftea, la Cupa ”Juniorul”, unde cele mai bune echipe de juniori din țară se luptă pentru a lua locul I. La turneu sunt prezente 8 echipe, împărțite în două grupe. Echipa noastră, AS Hușana are o grupă puternică, alături de ACS Juniorul București (campioana de anul trecut), Zimbru Chișinău și Kiss Baia Mare.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Astăzi, 28 aprilie, începând cu ora 10:00, AS Hușana s-au întâlnit cu Zimbru Chișinău și au reușit să găsească victoria cu 2-0, marcatorii fiind Iacorlev Andrei și Berezeanu Alex. ”Bravooo copii, Hușul are potențial și copiii nostri se pot bate de la egal la egal cu oricine!” a declarat conducerea clubului după meci. Următorul meci, AS Hușana urmează să se întâlnească cu Kiss Baia Mare, o echipă foarte puternică, ce a reușit să facă 1-1 cu campioana en titre, ACS Juniorul București.

”Avem încredere în copiii noștri că vor face jocuri foarte bune, nu ne vor dezamăgi și iși vor demonstra valoarea. Trebuie să arătăm ca o echipă, asta conteaza mai mult decât rezultatul din teren. Trebuie ăa avem DORINȚĂ, FORȚĂ ȘI DĂRUIRE MAXIMĂ!

Mulțumiri Fam. Dl. Dr. Tătaru Nelu, Fam. Dl. Bunescu Sergiu, Fam. Dl. Rotariu Cornel, Dl. șofer Tătaru Nicușor și părinților asociației!” au declarat oficialii clubului AS Hușana

cupa-juniorul-ashusana cupa-juniorul-as-husana cupa-juniorul-buftea-as-husana

 

Comments

comments