OMNIA csm husi tenis

Un hușean a fost internat la Chirurgie după ce a fost înjunghiat de soție

martie 7th, 2016 | de H PS
Un hușean a fost internat la Chirurgie după ce a fost înjunghiat de soție
Local

Duminică, în jurul orei 18, un bărbat în vârstă de 58 de ani din municipiul Huși a ajuns la Spitalul Municipal ”Dimitrie Castroian” după ce a fost înjunghiat de soție.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Bărbatul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, își amenința soția cu o secure. Aceasta a ripostat amenințărilor și a pus mâna pe un cuțit, producându-i soțului o plagă prin înjunghiere. Scandalul dintre cei doi soți s-a petrecut pe fondul consumului de alcool.

Bărbatul a prezentat o plaga înjunghiata superficial, niciun organ intern nu a fost afectat. În plus acesta era într-o stare de ebrietate avansată (400). Astăzi s-a cerut externarea pacientului.” – Dr. Wassouf Emad

În urma unei altercații pe fondul consumului de băuturi alcoolice, victima și-a amenințat concubina cu securea. Aceasta l-a înjunghiat cu un cuțit de bucătărie provocându-i o rană deschisa. Victima a fost transportata la spitalul municipal. Pe numele femeii s-a întocmit un dosar de cercetare penala sub săvârșirea infractiunii de lovire sau alte violente” – Purtator de cuvant IPJ.

Comments

comments