OMNIA csm husi tenis

Un hușean de 15 ani împreună cu prietenul său cercetați pentru furt calificat!

februarie 26th, 2016 | de Husi pe surse
Un hușean de 15 ani împreună cu prietenul său cercetați pentru furt calificat!
Local

Un tânăr de 23 ani, din comuna Bogdănița a fost reținut de poliţişti, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a comis fapta împreună cu un minor față de care se efectuează de asemenea cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Huși au întocmit dosar de cercetare penală pe numele a doi tineri – N. E., de 15 ani, din municipiul Huși și B. Cosmin, în vârstă de 23 ani, domiciliat în comuna Bogdănița, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt și a unei tentative la infracțiunea de furt. Faptele au fost comise în dauna unui bărbat din municipiul Huși.

În noaptea de 14/15 februarie a.c., cei doi au pătruns fără drept în anexa locuinței persoanei vătămate și au sustras scule electrice (bormașini și flex) în valoare de aproximativ 1.000 lei. Bunurile sustrase de tineri au fost valorificate ulterior. De asemenea, în noaptea de 22/23 februarie a.c., cei doi au încercat să pătrundă în aceeași anexă, dar nu au mai reușit.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși l-au reținut pe B. Cosmin pentru o perioadă de 24 ore, iar astăzi acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecatoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Tânărul este cunoscut cu antecedente penale pentru săvârșirea de infracțiuni de furt.

Pentru a reduce riscul de a deveni victima spărgătorilor de locuinţe şi pentru protecţia casei dumneavoastră, Poliţia vă recomandă:
În cazul absenţelor de la domiciliu, discutaţi acest lucru cu persoanele de mare încredere. Rugaţi vecinii apropiaţi să vă supravegheze locuinţa sau să acţioneze în aşa fel încât să nu se simtă lipsa dumneavoastră. O lumină aprinsă sau un aparat de radio în funcţiune poate deruta eventualii musafiri nepoftiţi atunci când părăsiţi locuinţa. Stabiliţi cu vecinii să sesizeze poliţia imediat la numărul de urgenţă 112 ori de câte ori observă persoane suspecte în apropierea locuinţei dumneavoastră.

Comments

comments