OMNIA csm husi tenis

Un inceput de an promitator pentru Casa de Cultura „Alexandru Giugaru”. Vezi ce activitati urmeaza sa fie organizate!

ianuarie 15th, 2016 | de Husi pe surse
Un inceput de an promitator pentru Casa de Cultura „Alexandru Giugaru”. Vezi ce activitati urmeaza sa fie organizate!
Cultural

Casa de Cultura incepe anul 2016 cu planuri mari.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Pe langa participarile anuale la festivaluri ale ansamblului „Trandafir de la Moldova”, noul director al acestei institutii a prezentat un grafic bine structurat in legatura cu activitatile întreprinse de „Casa de cultura” pentru anul ce tocmai a inceput.

Un proiect ce a devenit o traditie, trupa de teatru „Alexandru Giugaru” va incepe repetitiile in decursul acestei luni. Proiectul a fost inaintat de catre Tatiana Grigore, o tanara huseanca cunoscuta pe marile scene iesene.

O serie de lansari de carte va avea loc in cadrul acestei institutii, iar iniţiatorii acestor idei sunt domnul profesor Clit Costin si Theodor Codreanu, in colaborare cu directorul interminar – Gica Leon.

La sfârsitul acestei luni, pe 24, Casa de cultura organizeaza o ceremonie in parcul „Cuza-Voda”, unde vor fi prezente persoane marcante pentru cultura si istoria huseanca.

Depunerea de coroane va fi un punct important, dar pe acelasi nivel vor fi cuvintele domnului profesor Clit Costin si predicile unui reprezentant din partea Episcopiei Husi.

Comments

comments