OMNIA csm husi tenis

Tânăr huşean prins băut la volan şi cu permisul suspendat

decembrie 2nd, 2015 | de Husi pe surse
Tânăr huşean prins băut la volan şi cu permisul suspendat
Local

Pe Bulevardul 1 Mai, din municipiul Huși, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control un autovehicul condus de B. Ionuț, în vârstă de 18 ani, din municipiul Huși. În urma verificării efectuate în baza de date privind conducătorii auto, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea suspendată exercitarea dreptului de conduce autovehicule pe drumurile publice, urmare a unei fapte contravenționale săvârșită în luna octombrie a.c.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Poliţiştii l-au testat pe B. Ionuț cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Comments

comments