OMNIA csm husi tenis

Uniunea Europeană sprijină îmbunătăţirea mediului şcolar husean!

iunie 10th, 2019 | de Husi Pe Surse
Uniunea Europeană sprijină îmbunătăţirea mediului şcolar husean!
Local

Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” Huşi anunţă Conferinţa de inchidere a proiectului cu titlul “ME AND MY IMAGINARY WORLD IN 2038”, pe data de 11.06.2019, eveniment ce se va desfăşura în amfiteatrul Şcolii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu” Huşi.
În cadrul Programului “Erasmus+” 2014-2020, cu finanţare din partea Comisiei Europene prin Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” a obţinut un grant pentru proiectul “ME AND MY IMAGINARY WORLD IN 2038, in valoare de 21 440 euro.
Obiectivul general al proiectului: creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța mobilităților internaționale pentru educație oferite de programele Comunității Europene. Dorim să ne asigurăm că experiența noastră pozitivă cu programul Erasmus + va duce la deschiderea de noi orizonturi in viața elevilor și profesorilor care au fost implicați în activitățile proiectului. Toate aceste beneficii au avut un impact pozitiv asupra școlii noastre.
Proiectul are ca partener principal Belgia – coordonator, Bulgaria, Italia şi Turcia.
Proiectul s-a implementat pe o durată de 24 luni, în perioada Septembrie 2017 – August 2019, în 5 unităţi şcolare din Europa: Huşi, jud. Vaslui şi in instituţiile din ţările partenere, fiind finanţat cu suma de 21 440 Euro pentru şcoala noastră de către Comisia Europeană şi Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, prin Erasmus+ 2014-2020, Acţiunea Cheie 2/parteneriate strategice în domeniul educaţiei şcolare
Persoana de contact:
Sujdea Corina – coordonator proiect, cadru didactic la Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu’’
Tel. 0769266040
E-mail [email protected]

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Comments

comments